Define Mobile Menu

Een gedegen advies tot in de puntjes verzorgd

Met tientallen jaren media-ervaring voorzien wij u graag van een goed communicatie-advies. Maar daarmee houdt het niet op: ook de complete realisatie – idee, ontwerpen, tekstschrijven en productie – van mailingen, advertenties, brochures, nieuwsbrieven, jaarverslagen, een eigen krant, websites en andere communicatie-uitingen nemen wij u graag uit handen. Dat geldt eveneens voor de verzorging van bedrijfs- en productfotografie.

Ontwerpen om een puntje aan te zuigen

Bedrijven, gemeentelijke overheden en onderwijsinstellingen gingen u voor en profiteerden van deze bundeling van krachten. Zij kregen een ontwerp om een puntje aan te zuigen. We dagen u graag uit om ook eens een ontwerp voor uw communicatie te laten maken en te laten becijferen wat voor u het voordeel is als u maar met één partij om tafel hoeft.

Teksten zonder al te veel punten en komma’s

Bij het vervaardigen van een advertentie, een brochure of andere reclame-uitingen, is een goede tekst de basis. De ene keer kan dat een wervende tekst voor een speciale aanbieding zijn, de andere keer gaat het wellicht om een verhelderende tekst waarin u de mogelijkheden van uw bedrijf presenteert. Zoekt u publiciteit via een persbericht, dan valt of staat dat eveneens met een sterke tekst.

Bedrijfsfotografie of bedrijfsfilm? Geen punt!

Een product dat met veel zorg en professionaliteit tot stand komt verdient natuurlijk als finishing touch meer dan alleen “kiekjes”. Daarom wordt meer dan 30 jaar fotografie-ervaring ook benut om úw foto’s tot treffende beelden te maken. Ook voor een bedrijfsfilm, een 360-graden foto voor uw website, een luchtfoto gemaakt met een drone of een fotomontage draaien wij onze hand niet om. Slechts weinig is onmogelijk.

Verzorging van puntgaaf drukwerk

Als uw ontwerp uiteindelijk geheel druk-klaar is, regelen wij desgewenst de afspraken en afstemming met een drukker. Dat kan een drukker zijn waarmee u een relatie heeft, maar ook kunt u de keus aan ons overlaten. Al naar gelang het soort drukwerk selecteren wij in onze relatiesfeer een leverancier die een prima prijs en kwaliteit combineert met vlotte levering.

Ieder detail telt

234

Brochures

24328

Foto's

72

Softwarepakketten

Op welk punt kunnen we iets voor u betekenen?

Graag geven we u nadere toelichting over onze mogelijkheden. U kunt ons via deze pagina een bericht sturen waarna we spoedig contact met u opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0561-431600.

Noordwolde

  • 06- 53 87 66 18 / 0561 - 431600
  • info@goedmediaadvies.nl
  • Weemstraat 16, 8391 AE Noordwolde

Stuur een bericht

U kunt ons ook bereiken door uw opmerking of vraag via dit formulier aan ons te zenden.